luni, 28 martie 2022

„Istoria zilelor noastre se scrie cu povești de adormit copiii… Omenirii” (Poetul de Mov)

Bunul meu prieten Marian Ilie (personajul Poetul de Mov din TEINO KOR) este colonel în rezervă și a îndeplinit diferite funcții pe linie de diplomație militară. Cea mai mare parte din cariera sa s-a derulat în Secția Legături Militare Externe și ca atașat militar în cadrul Ambasadei României la Ankara.



(foto: dubla lansare de carte - 08.02.2020)


„Abordând evenimentele dintr-o perspectivă lipsită de ură și părtinire, putem încerca să scoatem adevărul din haznaua cu minciuni mediatice (atât de „corecte politic”, încât au speriat planeta și riscă să ducă la distrugerea ei...).

Se pare că va fi o furtuna de foc, pe care Biden l-a aprins la întâlnirile de zilele acestea de la Bruxelles, consacrate razboiului din Ucraina...

Da, Biden declară nonșalant că se va instaura o Nouă Ordine Mondială, care va fi controlată de SUA. A spus-o acum, în Europa, fără echivoc, nu cum făcuse în urma cu vreo săptamână la Washington, la întalnirea cu oamenii de afaceri. Eu scriu de ani buni că nu e "teorie", cum se susținea oficial, ci pur și simplu conspirație, botezată mai recent "Marea Resetare" ca să nu i se zică pe față.

Iar dacă după întâlnirile de la Bruxelles, Joe Biden vorbește deschis despre Noua Ordine Mondială, este clar că războiul din Ucraina face parte din marele plan al resetării Lumii și că încet-vorbitorul se și vede cu sacii în căruță - ceea ce ar însemna că Ucraina este doar un pas și că indiferent de ce se va întampla aici, NATO nu-și abandonează planul. Cu alte cuvinte, resetarea se va face, cu orice preț, fie și fără Eurasia controlată de Rusia. NOM -  Noua Ordine Mondială va fi, de fapt, NOEA - Noua Ordine Euroatlantică!

Mă ia cu frisoane când mă gândesc cum se va suprapune "ordinea" asta  peste dezordinea din Euratlantida...

Eu zic să ne îndreptăm privirile spre triliardarii Lumii - mâna aceea de descreierați care se joacă cu destinul Umanității, în posesia cărora se află peste jumătate din avuția acesteia. Triliardarii Lumii (Elita Exclusiv Boema), marii păpușari a tot ce se mișcă pe Glob.

Vai de Lumea în care mai avem de trăit!”

Poetul de Mov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu